Πολλοί ζητούν η κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευτεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση. - Milton Friedman

Μνημόνιο συνεργασίας με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων υπέγραψε ο Θ. Καράογλου

21 Οκτωβρίου, 2020

   Μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γεώργιο Καταπόδη, υπέγραψε σήμερα στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου. Στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται αποφασίστηκε η αναβάθμιση της παρουσίας της Αρχής στη Θεσσαλονίκη μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που θα προβλεφθούν για το γραφείο που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου και την αντίστοιχη αύξηση των οργανικών θέσεων.

   «Με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας σηματοδοτούμε μια νέα εποχή για τη λειτουργία της ΕΑΑΔΗΣΥ και του συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην περιοχή, το ίδιο και το ενδιαφέρον μας», σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Καταπόδης.

   Την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας χαιρέτισε και ο κ. Καράογλου, ο οποίος σημείωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) συνδράμει στην καλύτερη και αρτιότερη λειτουργία της Πολιτείας στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώνουμε δυνάμεις, κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και εργαζόμαστε από κοινού για να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση που συνεπάγεται ανάπτυξη, ευημερία και διαφάνεια».

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Δίκη Χρυσής Αυγής: Πιθανή αύριο η ανακοίνωση της απόφασης για τις αναστολές

Για αύριο το πρωί διακόπηκε η συνεδρίαση, με την ολοκλήρωση των δευτερολογιών της υπεράσπισης για το ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης.

Close