Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Μνημόνιο για την ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου υπέγραψαν, σε τηλεδιάσκεψη, ΔΕΘ ΑΕ και Δήμος Θεσσαλονίκης

27 Μαρτίου, 2020

Mε μια συμβολική από πολλές απόψεις τηλεδιάσκεψη, υπογράφηκε σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης για την ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ Α.Ε.

Το Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρης Μήτρου, ενώ από την πλευρά της ΔΕΘ συμμετείχαν ο πρόεδρος της Αναστάσιος Τζίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Τσαξιρλής.

O κ. Ζέρβας τόνισε ότι «η διαδικασία που επιλέχθηκε για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας αποδεικνύει σε όλους ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας με τα μέσα που μας διαθέτει η τεχνολογία» και συμπλήρωσε πως «είναι στο πνεύμα της διοίκησης του Δήμου, με όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλει η έκτακτη κατάσταση, να συνεχίσει τη λειτουργία των υπηρεσιών του».

Ο Αναστάσιος Τζίκας από την πλευρά του επισήμανε ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται για την διαδικασία έγκρισης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και της ανάπλασης παρά τις δυσκολίες της έκτακτης κατάστασης» ενώ ο δήμαρχος σημείωσε πως η υλοποίηση αναπτυξιακών σχεδιασμών είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία.

Read previous post:
Τουρκία- Covid-19: Ο Ερντογάν καλεί τους πολίτες να μπουν σε «εθελοντική καραντίνα»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα τους περισσότερους από 80 εκατομμύριο πολίτες της χώρας του να εφαρμόσουν μια...

Close