Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται - Bertolt Brecht

Μιχαηλίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας»

25 Ιουλίου, 2021

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί, με τον αρτιότερο τρόπο, στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του για τη νέα σεζόν (σ.σ. για το Europa Conference League) εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο 21χρονος αμυντικός του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε με την ολοκλήρωση της σημερινής, φιλικής, αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων», στην Ολλανδία, με τη Φέγενορντ, αναφέροντας αρχικά:

«Είναι περίοδος προετοιμασίας, προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας ό,τι μας λέει ο προπονητής, θέλουμε να είμαστε 100% στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά και σε λεπτομέρειες και θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς».

Για το αν υπάρχει προτίμηση αναφορικά με τον αντίπαλο που θα έχει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (σ.σ. τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ-Μποχέμιανς), απάντησε λέγοντας: «Κοιτάμε τον εαυτό μας, το να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Είναι σημαντικό το να είμαστε εμείς έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και θεωρώ πως, εφόσον λειτουργήσουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω ότι με κάθε παιχνίδι, κάθε προόνηση, είμαστε καλύτεροι και ποιο κοντά στο στόχο μας».

Σε προσωπικό επίπεδο, επισήμανε: «Δουλέψαμε πολύ, ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο. Προσπαθώ να βελτιωθώ, ευχαριστώ τον προπονητή μου για ό,τι καλό έχει πει για μένα μέχρι τώρα. Για τα αρνητικά μου, έχουμε συζητήσει και προσπαθώ να τα βελτιώσω».

 

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ