Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Μίτσελ: «Η σχέση μου με τον Γκομπέρ είναι “καλή”»

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ υποστηρίζει ότι η σχέση του με τον συμπαίκτη του στους Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, βελτιώνεται και ότι ανυπομονεί να αφήσει το περιστατικό πίσω του με την επανεκκίνηση της σεζόν.

Ο Μίτσελ ήταν εξοργισμένος με τον Γκόμπερ μετά τις εξετάσεις που έδειξαν ότι οι δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μια έκθεση από το ESPN ανέφερε ότι «ο Ρούντι Γκόμπερτ ήταν απρόσεκτος στα αποδυτήρια αγγίζοντας άλλους παίκτες και τα πράγματά τους», παρά τις προειδοποιήσεις για τη σοβαρότητα του COVID-19.

Το θετικό τεστ του Γκομπέρ στις 11 Μαρτίου οδήγησε στην αναστολή της σεζόν του NBA και μια ημέρα αργότερα ανακοινώθηκε ότι και ο Μίτσελ ήταν θετικός. 

Οι δύο παίκτες δεν μίλησαν για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά ο Μίτσελ δήλωσε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης ότι η σχέση κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Πάμε να παίξουμε μπάσκετ» τόνισε ο Μίτσελ και συνέχισε: «Νομίζω ότι το χειρότερο που συνέβη με τον κορονοϊό είναι ότι μας στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να χτίσουμε αυτό που θέλαμε.

Ελπίζω να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Προφανώς το γεγονός ότι εγώ και ο Ρούντι είχαμε κορονοϊό και έγινε ό,τι έγινε μας πήγε πίσω. Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπάσκετ και να επικεντρωθούμε στην ομάδα». 

Π. Ζαρκάδης

Read previous post:
Μπουφόν: «Ακόμα καίει η φωτιά μέσα μου»

Ο 41χρονος Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Close