Νομίζω πως υπάρχουν δύο τρόποι να ελέγχεις το λαό. Πρώτα απ' όλα τον τρομάζεις και μετά του ρίχνεις το ηθικό. - Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

«Μίτινγκ αλμάτων»: Η «αφρόκρεμα» του στίβου στην Καλλιθέα (22/7) με πρέσβειρα την Νικόλ Κυριακοπούλου

9 Ιουλίου, 2020

«Ραντεβού» στην Καλλιθέα και το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, δίνουν την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 κορυφαίοι/ες άλτες και άλτριες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η διοργάνωση του Φιλαθλητικού Συλλόγου, «International Jumping Meeting», που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, θα διεξαχθεί για 10η συνεχή χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή κορυφαίων Αθλητών και Αθλητριών από 12 και πλέον χώρες, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΣΕΓΑΣ εξαιτίας της πανδημίας.

Πρέσβειρα της διοργάνωσης θα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, «χάλκινη» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο επί κοντώ και επίτιμος καλεσμένος ο κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Φέτος, όπως είναι φυσικό, οι αγώνες θα διαφέρουν από αυτούς των περασμένων χρόνων. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, κάτι το οποίο ο σύλλογος της Καλλιθέας βεβαιώνει ότι θα διασφαλίσει, λαμβάνοντας στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διοργάνωσή μας, το γεγονός ότι για πολλούς αθλητές θα αποτελέσει τον πρώτο επίσημο αγώνα μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας τους από τα στάδια εξαιτίας της πανδημίας» αναφέρει ανακοίνωση του ΦΣ Καλλιθέας.

Τη φετινή χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι οποίες δεν επιτρέπουν την είσοδο στο κοινό, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων σε live streaming.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής, αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Στις 29/7 τα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα

Πόλο έλξης κορυφαίων αθλητών και αθλητριών θα αποτελέσει γι' ακόμη μία χρονιά η Καλαμάτα, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο...

Close