Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά όχι τα δικά τους δεδομένα. ~Bernard Baruch | (Αμερικανός πολιτικός ) | 1870-1965

«Μισή» με Νάπολι η Λέστερ

Επτά ποδοσφαιριστές της Λέστερ έμειναν στην Αγγλία λόγω κορονοϊού κι έτσι η αποστολή ταξίδεψε αποδεκατισμένη στη Νάπολι, για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League. 

Οι «Αλεπούδες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου με οκτώ βαθμούς, ένα περισσότερο από τη Νάπολι και τη Σπαρτάκ Μόσχας, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση.
 
«Είχαμε κάποια θετικά τεστ (σ.σ. COVID-19), κάποιοι άλλοι δεν ένιωθαν και τόσο καλά και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Δεν έχουμε επτά παίκτες μαζί μας και θα διαπιστώσετε αργότερα ποιοι είναι αυτοί.

Γενικά για εμάς, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η υγεία των παικτών. Ήρθαμε εδώ στη Νάπολι με μια δυνατή, αλλά δυστυχώς όχι πλήρη, ομάδα» είπε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς που θα έχει στη διάθεσή του τον Γιούρι Τίλεμανς και τον Ράιαν Μπέρτραντ, οι οποίοι ανάρρωσαν από τραυματισμούς.