Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Μίλερ: «Το καλοκαίρι θα δούμε για το συμβόλαιο»

24 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Τόμας Μίλερ σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του αξιοποίηση στην Μπάγερν Μονάχου και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και σε άλλο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να φύγει από την μπουντεσλίγκα. 
Ο Γερμανός επιθετικός δεσμεύεται έως το 2021 με τους Βαυαρούς, όμως φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, στην οποία θα είναι βασικός: «Θα υπάρξει απόφαση για το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Πρέπει πάντα να κερδίζεις τη θέση σου. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα και παίζει καλύτερα χωρίς εμένα, θα το δεχτώ. Ο ανταγωνισμός, δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Ο σύλλογος και ο προπονητής, παίρνουν τις αποφάσεις τους», τόνισε ο 30χρονος άσος.
Δ. Καρακώστας

Read previous post:
Γκόρνταν Ράντμαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Θέλουμε να δώσουμε στα δυτ. Βαλκάνια την ευρωπαϊκή προοπτική

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει πρόοδος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας ώστε η σύνοδος του Μαΐου στο...

Close