Κάθε πρόοδος εξαρτάται από ενέργειες. Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς φυσική ή πνευματική προσπάθεια, και προσπάθεια σημαίνει δουλειά. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος.

Μια ακόμη διάκριση κατέκτησε η Opel

9 Οκτωβρίου, 2019

Μια ακόμη διάκριση κατέκτησε η Opel. Μετά την κατάκτηση του βραβείου “Eurostar 2019” από το περιοδικό Automotive News Europe, ο Lohscheller αναδείχτηκε “MANBEST 2019” από την έγκριτη επιτροπή του θεσμού AUTOBEST.

«Αυτό το βραβείο είναι προφανώς μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά, αλλά θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα μας. Η επιστροφή της Opel στην κερδοφορία από τότε που τέθηκε υπό την ομπρέλα του ομίλου PSA δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ατομική δέσμευση και την αφοσίωση του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Υπόσχομαι ότι θα διασφαλίσουμε το έμβλημα της Opel θα συνεχίσει να λάμπει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Michael Lohscheller.

Να σημειώσουμε ότι μετά την ένταξη της Opel στον όμιλο PSA το καλοκαίρι του 2017, η διοίκηση με επικεφαλής τον Michael Lohscheller ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με την ονομασία PACE. Πρώτο μέλημα ήταν η Opel γίνει βιώσιμη, ενώ παρέμεινε στην γραμμή της περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης.

Κ.Π.

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από το ΚΕΘΕΑ

Για «αδίστακτη υπονόμευση της λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι, στους λίγους μήνες που κυβερνά,...

Close