Το πρόβλημα με την εποχή μας είναι ότι το μέλλον δεν είναι πια αυτό που ήταν - Πωλ Βαλερύ

«Μήπως ο Κυρ. Μητσοτάκης επιδιώκει την εκχώρηση υπηρεσιών του κράτους σε ιδιώτες;»

15 Ιουνίου, 2019

Να απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ πώς θα καταφέρει να κάνει προσλήψεις, με βάση το διακηρυγμένο στόχο του 1:1 (μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση), καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Όλγα Γεροβασίλη, με συνέντευξή της στην εφημερίδα “Documento”. «Πώς θα προσλάβει γιατρούς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες της πληροφορικής για το ψηφιακό Δημόσιο;», διερωτάται η υποψήφια βουλευτής στο Νομό Άρτας, με τον ΣΥΡΙΖΑ, και προσθέτει: «Ή, μήπως, ακριβώς αυτό επιδιώκει: την εκχώρηση υπηρεσιών του κράτους σε ιδιώτες, όπως ο ίδιος έχει πει ακόμη και για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγορεί τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την ασφάλεια για να αποψιλώσουν το δικαίωμα στην ελευθερία. Για την Αριστερά δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς ασφάλεια, αλλά ούτε και ασφάλεια χωρίς δημοκρατία».

Κληθείσα δε, να σχολιάσει την εξαγγελία Μητσοτάκη να τελειώνει με τα άβατα, η κυρία Γεροβασίλη απαντά: «Το μόνο άβατο που ξέρω, είναι το Άγιο Όρος για τις γυναίκες».

Read previous post:
Δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες τα πιστόλια των ληστών στο ΑΧΕΠΑ

«Καθαρά» είναι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και του 41χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη,...

Close