Σύγχρονη εποχή: δημιουργήσαμε νεότητα χωρίς ηρωισμό, γηρατειά χωρίς σοφία και ζωή χωρίς μεγαλείο. - Nassim Nicholas Taleb, 1960- , Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

Μέτρα στήριξης για την προστασία των απασχολούμενων στον χώρο του αθλητισμού ζητά το ΚΚΕ

Με επιστολή του στον υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης καλεί την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στα αναγκαία μέτρα στήριξης, για την ελάχιστη προστασία από τον κορονοϊό, όλους όσοι απασχολούνται στον χώρο του αθλητισμού.

Η επιστολή του κ. Κατσώτη είναι η εξής:

«Προς τον υπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη

Κύριε υπουργέ,

όπως είναι γνωστό ο χώρος του αθλητισμού, με απόφαση της κυβέρνησης, έχει διακόψει δραστηριότητες, ως μέτρο για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Οι συνέπειες σε εκατοντάδες προπονητές και εργαζόμενους των ομοσπονδιών, ενώσεων και αθλητικών σωματείων, καθώς και επαγγελματικών κατηγοριών, είναι ίδιες με αυτές των άλλων εργαζομένων. Όπως, επίσης, ίδιες είναι οι συνέπειες και για την πλειοψηφία των παικτών, στις μικρές κυρίως κατηγορίες, εκτός από ένα μικρό αριθμό με καλές αμοιβές.

Καλούμε την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στα μέτρα στήριξης, που είναι αναγκαία για την ελάχιστη προστασία και ενίσχυση, όλους όσοι απασχολούνται στον χώρο του αθλητισμού.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Χρήστος Κατσώτης

Βουλευτής του ΚΚΕ Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Ξεκίνησε, με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο πραγματοποιείται...

Close