Συμβιβασμός παλιότερα σήμαινε ότι μισό ψωμί είναι καλύτερο από καθόλου ψωμί. Για τους σύγχρονους πολιτικούς, φαίνεται πως σημαίνει ότι μισό καρβέλι είναι καλύτερό από ολόκληρο καρβέλι. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Μετατέθηκε κατά ένα έτος η διεξαγωγή των Προολυμπιακών τουρνουά, Eurobasket και AmeriCup των Ανδρών

9 Απριλίου, 2020

Σε αναβολή των Προολυμπιακών τουρνουά Ανδρών, του Eurobasket Ανδρών και του AmeriCup, προχώρησε η FIBA λόγω του κονορονοϊού, μετατέθοντας κατά ένα έτος τη διεξαγωγή τους.

Τα Προολυμπιακά τουρνουά ήταν προγραμματισμένα για τις 23-28 Ιουνίου του εφετινού καλοκαιριού, ενώ μετά τη μετάθεση θα διεξαχθούν μεταξύ 22 Ιουνίου και 4 Ιουλίου του νέου έτους. 

Το Eurobasket Ανδρών και το AmeriCup, τα οποία θα πραγματοποιούνταν το 2021, ορίστηκαν για το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου του 2022. 

Το AmeriCup Γυναικών θα διεξαχθεί 20-27 Ιουνίου του 2021, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το Eurobasket Γυναικών 17-27 Ιουνίου του 2021. 

Το Προολυμπιακό των Γυναικών είχε ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο με το Βέλγιο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Νιγηρία, τη Σερβία, την Κίνα, την Ισπανία και τη Ν. Κορέα να κερδίζουν μία θέση δίπλα στην «οικοδέσποινα» των Ολυμπιακών, Ιαπωνία και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Αμερική. 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Δήλωση του Γ. Πατούλη, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης»

«Πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία», αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση του νέου αναπτυξιακού προγράμματος της αυτοδιοίκησης,...

Close