Δεν μπορεί να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, όταν άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν για τα καθήκοντα και τις απολαύσεις μας. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Μέσα σε οκτώ ώρες διαπιστώθηκαν 85 τροχονομικές παραβάσεις

14 Δεκεμβρίου, 2019

Μέσα σε μόλις οκτώ ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης διαπίστωσαν 85 τροχονομικές παραβάσεις στο πλαίσιο στοχευμένης επιχειρησιακής δράσης με στόχο την οδική ασφάλεια.
Ειδικότερα χθες από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι ελέγχθηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής, 197 οχήματα και βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις σχετικά με ταχογράφους, 18 που αφορούσαν παράνομες σταθμεύσεις, τέσσερις παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου και 40 για άλλες παραβάσεις. 
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι πραγματοποιεί εκτός από τις καθημερινές περιπολίες και ελέγχους, στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού με στόχο την προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. 
 

Read previous post:
Φώφη Γεννηματά: «Εθνική εγρήγορση με αποφασιστικότητα – Διάλογος δεν σημαίνει εκπτώσεις»

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, η οποία συνεδριάζει με βασικό θέμα συζήτησης τη κρίση στις ελληνοτουρκικές...

Close