Αν λεηλατείς από την ανατολή προς τη δύση, είσαι ο Τζένγκις Χαν, ο Βάρβαρος. Αν λεηλατείς από τη δύση προς την ανατολή είσαι ο Αλέξανδρος, ο Μέγας. Javed  Akhtar, Ινδός ποιητής & κινηματογραφιστής

Μέσα ατομικής προστασίας για δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικούς υπαλλήλους

Μεγάλες ποσότητες μέσων ατομικής προστασίας για τους δικαστές, τους εισαγγελείς και τους δικαστικούς υπαλλήλους, θα παραδώσει μέσα στο επόμενο διάστημα το υπουργείο Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της χώρας, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε την προμήθεια υλικού ατομικής προστασίας των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν ως προσωπικό ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο σκέλος της προμήθειας αφορά 6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού των 500ml έκαστο, 5.000 μάσκες υψηλής ποιότητας FFP2/Ν95, καθώς και 5.000 γάντια νιτριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παράδοση του υλικού θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί άμεσα μέσω των ανωτάτων δικαστηρίων στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καθώς και στους δικαστικούς υπαλλήλους.

 

Read previous post:
Τεράστια η οικονομική ζημία από την αναβολή των Ο.Α.

Κατά περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ -πέραν των αρχικά προϋπολογισμένων 11,5 δισ.

Close