Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Μέρος του κέντρου που γίνεται το US Open μετατρέπεται σήμερα σε προσωρινό νοσοκομείο

Ένα τμήμα του Εθνικού Κέντρου Τένις  Billie Jean King, όπου διεξάγεται το US OPEN, πρόκειται να μετατραπεί σήμερα σε ένα προσωρινό νοσοκομείο 350 κλινών την Τρίτη, σύμφωνα με την ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ (United States Tennis Association/ USTA), καθώς η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού  επηρεάζει δραματικά τη Νέα Υόρκη.
 Ο Κρις Ουιντμάιερ, εκπρόσωπος της USTA, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου αντισφαίρισης, δήλωσε στο Reuters ότι η μετατροπή μιας αίθουσας κλειστού τένις σε νοσοκομείο θα ξεκινήσει σήμερα. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, δεν υπάρχουν δύο τρόποι γι ‘αυτό», είπε. «Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μας, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.»
 Πιθανότατα να μην είναι για Covid ασθενείς. Η Νέα Υόρκη αναζητά χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της νοσοκομειακής παροχής βοήθειας σε όλους τους δήμους.
 Η νέα εγκατάσταση ακολουθεί  μια μέρα μετά την κατασκευή στη Νέα Υόρκη , ένα νοσοκομείο πεδίου 68 κλινών στο Central Park.

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Έως τις 10 Απριλίου οι αιτήσεις επιχειρήσεων στην ΕΡΓΑΝΗ-Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για εργαζομένους

Παρατείνεται, έως και τις 10 Απριλίου 2020, η προθεσμία υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης εργοδοτών στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», που η...

Close