Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Μεντί: «Είναι μία βίαιη αλλαγή αυτό που συμβαίνει»

Ο Εντουάρ Μεντί, παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και χαρακτηρίζει ως μία «βίαιη αλλαγή», αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα με την Covid-19.
Ο 28χρονος Γαλλοσενεγαλέζος τερματοφύλακας της Ρεν, μίλησε στο «France Football» για το πώς βιώνει αυτήν την νέα πραγματικότητα:
«Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί, να σεβόμαστε πραγματικά τις οδηγίες και τους περιορισμούς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο. Το αντιμετωπίζω με υπομονή, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή, είναι μια πολύ περίπλοκη περίοδος. Υπάρχουν πραγματικά πιο σημαντικά πράγματα, απλά πρέπει να περιμένουμε».
Οσον αφορά στους τρόπους με τους οποίους διατηρείται σε φόρμα, ο έμπειρος γκολκίπερ, σχολιάζει: «Ηδη έχει περάσει μία μεγάλη περίοδος χωρίς αγώνες και το άγνωστο παραμένει. Προσπαθώ να διατηρώ ένα σταθερό πρόγραμμα, ώστε να μην χάσω την φυσική μου κατάσταση. Αλλες ημέρες κάνω τροχάδην, άλλες ποδήλατο και φυσικά βάρη»…

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η  ELPEN χρηματοδοτεί την κλινική μελέτη GRECCO-19, που διερευνά τη δραστική ουσία κολχικίνη ως μια ενδεχόμενη απάντηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον COVID-19.

Η έκβαση της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό θα σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα για τη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.

Close