Εγώ περιέχω και τον αριστερό. Ο αριστερός όμως δεν με περιέχει. Μάνος Χατζιδάκις, 1925-1994, Έλληνας μουσικοσυνθέτης

Μεμονωμένα φαινόμενα τα περιστατικά σε σχολεία, τονίζει η ΠΕΔΚΜ

29 Ιανουαρίου, 2020

    Μεμονωμένα φαινόμενα, που δεν αλλοιώνουν την αποτελεσματικότητα των δράσεων και της προσφοράς των σχολικών μονάδων, χαρακτηρίζει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΔΕΚΜ) τα περιστατικά που σημειώθηκαν σε σχολεία της περιοχής αρμοδιότητάς της. 
    “Η ΠΔΕΚΜ επιθυμώντας την αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας στις σχολικές μονάδες και τη συνέχιση του σημαντικού εκπαιδευτικού και διδακτικού έργου που επιτελείται αποσαφηνίζει τα παρακάτω: έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες και διαδικασίες για την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των περιστατικών, την παιδαγωγική αντιμετώπισή τους και πρωτίστως την προστασία των μαθητών. Τα συγκεκριμένα περιστατικά αποτελούν μεμονωμένα φαινόμενα και δεν αλλοιώνουν σε καμία περίπτωση την αποτελεσματικότητα των δράσεων και της προσφοράς των σχολικών μας μονάδων.    Στην Κεντρική Μακεδονία επιτελείται ένα σημαντικότατο και πολύπλευρο παιδαγωγικό έργο με πρωτεργάτες τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και με την πολύτιμη συνεισφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων” τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΔΕΚΜ.  
    “Με όλες τις δυνάμεις της εκπαιδευτικής κοινότητας ενωμένες συνεχίζουμε την προσφορά μας στην εκπαίδευση και την παιδεία της Περιφέρειάς μας και της χώρας μας γενικότερα με συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Κ.Γ.
 

Read previous post:
Παγκόσμια πρωτιά στην 28η Agrotica η κάλυψη θερμοκηπίου με τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκά

Περιζήτητα  είναι τα νέου τύπου ελληνικά φωτοβολταϊκά φτιαγμένα από οργανικά υλικά, τα οποία παρουσιάζονται εφαρμοσμένα για πρώτη φορά φέτος, σε...

Close