Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Μειώθηκε 50% το πρόστιμο στην Ελλάδα για τα γεγονότα των Σκοπίων

7 Νοεμβρίου, 2017

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (EHF), μείωσε κατά 50% το αρχικό επιβληθέν πρόστιμο των 25.000 ευρώ, για την υπόθεση της αποχώρησης της εθνικής γυναικών U17 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια τον περασμένο Αύγουστο.

Η μείωση του προστίμου είναι με ανασταλτικό χαρακτήρα για μια περίοδο πέντε ετών κατά την οποία εάν η Ελληνική Ομοσπονδία αποχωρήσει ξανά από αγώνα για τους ίδιους λόγους, το υπόλοιπό του προστίμου θα επιβληθεί κανονικά.

«Η ανωτέρω απόφαση σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της EHF σχετικά με την δημιουργία ομάδας εργασίας που θα διερευνήσει το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί μόνιμη λύση, δικαιώνει τις επιλογές της ΟΧΕ να προσφύγει στο τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της EHF, καθώς και να θέσει ευθέως το θέμα στην εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΧΕ.

Read previous post:
Ντράγκι: Η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων της Ευρωζώνης, το σημαντικότερο ζήτημα του κλάδου

Η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων, που επιβαρύνουν τους ισολογισμούς των τραπεζών της Ευρωζώνης, αποτελεί το πιο σημαντικό θέμα του κλάδου,...

Close