Οι καλές εταιρείες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρείες δημιουργούν αγορές. - Philip Kotler, 1931-, Αμερικανός γκουρού του μάρκετινγκ

Μειωμένη έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο της Αποκριάς αναμένει η τροχαία

28 Φεβρουαρίου, 2020

Μειωμένη έξοδο των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Αποκριάς αναμένει η τροχαία μετά την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη την επικράτεια αλλά και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν οι πολίτες κατά της διάδοσης του κοροναϊού.

   Ο διευθυντής τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε πως παρά τις όποιες εκτιμήσεις, η δύναμη της τροχαίας θα βρίσκεται από σήμερα έως και την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου) «επί ποδός», όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις εξόδους, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

   «Υπάρχει μια ανησυχία από τους πολίτες. Κάποιοι προβληματίζονται εάν θα μετακινηθούν, κάποιοι έχουν ακυρώσει τις εκδρομές τους», είπε ο κ. Γέρμανος, προσθέτοντας πως παραδοσιακά αρκετοί Θεσσαλονικείς επιλέγουν να ταξιδέψουν οδικώς το τριήμερο της Αποκριάς με κυριότερους προορισμούς τη Ξάνθη και την Πάτρα, όπου πραγματοποιούνται μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις.

   «Παρ’ όλα αυτά, η τροχαία λαμβάνει τα καθιερωμένα μέτρα στους οδικούς άξονες. Θα είμαστε στους δρόμους για να δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες και να ενημερώσουμε τον κόσμο», πρόσθεσε ο κ. Γέρμανος.

   Α.Καρ.

 

 

Read previous post:
«Ο Κ. Βουτσάς θα εγκαινίαζε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Ο Κώστας Βουτσάς είχε συμφωνήσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς», όπως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφωνώντας...

Close