Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις: τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

«Μεγάλη πρόκληση το Australian Open»

23 Ιανουαρίου, 2021

Η Ασλεϊ Μπάρτι ανυπομονεί να επιστρέψει στον ανταγωνισμό κορυφαίου επιπέδου και ειδικότερα στο Australian Open, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα της, από τις 8 Φεβρουαρίου.

    Ωστόσο, η Αυστραλή επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, δεν προβληματίζεται από το γεγονός πως οι συμπατριώτες της, περιμένουν από αυτήν να… κρατήσει το τρόπαιο του περίφημου Grand Slam, στην Αυστραλία, για πρώτη φορά μετά από 43 χρόνια και τον θρίαμβο της Κριστίν Ο’Νιλ το 1978.

    «Μπορούν να σκεφθούν ό,τι τους αρέσει. Εάν περιμένουν να κατακτήσω το τουρνουά, τότε αυτές είναι οι προσδοκίες τους», δήλωσε η 24χρονη πρωταθλήτρια στο «Αustralian Associated Press» και πρόσθεσε: «Η δική μου προσδοκία, δεν είναι αυτή, προς το παρόν. Θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα από την αρχή, από τον πρώτο αγώνα. Εάν αυτό αποδειχθεί αρκετά καλό, καλώς. Κι εάν δεν είναι, δεν σημαίνει κάτι. Προφανώς, δεν έχω παίξει τένις υψηλού ανταγωνισμού εδώ και ένα χρόνο, οπότε πρόκειται να είναι μια πρόκληση, αλλά ξέρω επίσης, ότι ελπίζω και πάλι πως θα είναι μια μεγάλη σεζόν και δεν χρειάζεται να πανικοβληθώ εάν δεν έχω το τέλειο ξεκίνημα. Θα προσπαθήσω απλώς να κάνω το καλύτερο που μπορώ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Νιώθω έτοιμη και απλά ανυπομονώ».
 

Γιώργος Διακογιάννης