Έχετε εξουσία πάνω στους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή που τους πήρατε τα πάντα. Όμως από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, είναι ελεύθεροι Αλεξάντρ Σολζενίτσιν

«Με τους τραυματισμούς σα να γυρίζεις 15 χρόνια πίσω»

Ο γιατρός της Νιούκαστλ, Πολ Κάτερσον, λέει ότι αναμένει από τους παίκτες να υποστούν περισσότερους τραυματισμούς από τους συνηθισμένους όταν η Premier League ξαναρχίσει αυτόν τον μήνα μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.
 Το πρωτάθλημα τέθηκε σε αναστολή στις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας και οι ομάδες επανέλαβαν την προπόνηση σε μικρές ομάδες πριν ψηφίσουν την περασμένη εβδομάδα για να επιστρέψουν στην προπόνηση επαφής, πριν από την επανεκκίνηση της 17ης Ιουνίου.
 «Αναμένουμε περισσότερους τραυματισμούς αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Κάτερσον στο BBC. «Οι παίκτες τρέχουν σε διάδρομους και εργάζονται σε εσωτερικούς χώρους για οκτώ εβδομάδες, έτσι ώστε η μετάβαση να είναι ένα διαφορετικό ερέθισμα για το σώμα. Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε   στοπ στο NFL και υπήρξε αύξηση των τραυματισμών του αχίλλειου τένοντα, οπότε το εξετάζουμε αυτό. Είχαμε παίκτες να ρωτούν αν μπορούν να κάνουν θεραπεία με μπάνιο-πάγου μετά την προπόνηση και δεν μπορούν αυτήν τη στιγμή – το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους δώσουμε πάγο για να πάρουν σπίτι. Είναι σαν να πηγαίνεις πίσω 15 χρόνια».
 Η προγραμματισμένη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος έλαβε ώθηση την περασμένη εβδομάδα, όταν η τελευταία φάση νέων εξετάσεων  για τον κοραναϊό δεν έδωσε κρούσματα. Στις τρεις προηγούμενες φάσεις  εξετάσεων, αφού οι παίκτες συνέχισαν την προπόνηση, υπήρχαν 12 θετικά κρούσματα.
 «Είμαι βέβαιος τώρα ότι ένας χώρος προπόνησης  στην Premier League είναι ένα από τα ασφαλέστερα περιβάλλοντα», πρόσθεσε.
 «Πρέπει να υπάρχει μεγάλη ευθύνη από τους παίκτες, χρειάζεται να συμπεριφέρονται επαγγελματικά έξω από αυτό το περιβάλλον. Αν κάποιος δεν ακολουθήσει τις οδηγίες, θέτει την ομάδα σε κίνδυνο.»
Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Σχέδιο ολοκλήρωσης σεζόν έως 12 Οκτωβρίου

Το ΝΒΑ στοχεύει την 12η Οκτωβρίου, ως την τελευταία δυνατή ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20, η οποία βρίσκεται...

Close