Ξύσε έναν απαισιόδοξο και συχνά θα βρεις από κάτω τον υπερασπιστή ενός προνομίου. - William Henry Beveridge, 1879-1963, Βρετανός οικονομολόγος

Με τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας συναντήθηκε ο Λιόλιος

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, Ενώσεις και συλλόγους ξεκίνησε ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟ), Βαγγελης Λιόλιος. Την Παρασκευή (25/9), ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: «Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα λόγω και της γνωστής αγάπης του περιφερειάρχη για το μπάσκετ και το πραγματικό του ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο άθλημα.

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές στις δηλώσεις του ο κύριος Λιόλιος, η συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι βασικός παράγοντας για τη μετάβαση σε μία εποχή εξωστρέφειας για την ΕΟΚ.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, που αναφέρθηκε εκτενώς στις κοινωνικές διαστάσεις του μπάσκετ, αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που προσφέρει αυτό, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Υπογράφει στον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τον Ατρόμητο και αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο...

Close