Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ καλά πως ο μόνος τρόπος να κατανοούμε τα γεγονότα είναι να είμαστε η αιτία τους. Nassim Nicholas Taleb, 1960- , Αμερικανός οικονομολόγος

Με τον δήμαρχο Στυλίδας, Απ. Γκλέτσο συνατήθηκαν Π. Σκουρλέτης και Κ. Πουλάκης

28 Φεβρουάριος, 2018

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο γενικός γραμματέας του ίδιου υπουργείου, Κώστας Πουλάκης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών,  Κώστα Πουλάκη. 

 

Η δημοτική Αρχή ενημέρωσε εκτενώς για τους σχεδιασμούς της και τα έργα που προωθεί, καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου.

 

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι τα θεσμικά και χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει το υπουργείο, τόσο τα υφιστάμενα όσο και τα νεότερα που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, πολλαπλασιάζουν τις υποστηρικτικές δράσεις προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Βασικό ζητούμενο, πρόσθεσε, είναι οι στοχευμένες παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που λύνουν συγκεκριμένα προβλήματα, γρήγορα και ευέλικτα, βελτιώνουν την καθημερινότητα, ενισχύουν την τοπική οικονομία και αθροιστικά, μπορούν να συμβάλουν  θετικά στο συνολικό ζήτημα της ανάπτυξης της χώρας.  

Read previous post:
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κατακύρωση ή, διεξαγωγή»

Την κατακύρωση του αγώνα που δεν έγινε ποτέ ή, στην χειρότερη περίπτωση τον ορισμό της διεξαγωγής του, ζητά ο ΠΑΟΚ.

Close