Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού. William Faulkner, 1897-1962,  Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1949

Με τις τοποθετήσεις βουλευτών συνεχίζεται η συζήτηση του ν/σ για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του Δημοσίου – Το μεσημέρι η ψήφισή του

Ολοκληρώνεται το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για το «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις». Η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει προγραμματιστεί για τις 14:00.

Στη συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια, που ξεκίνησε χθες το πρωί, τοποθετήθηκαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και πολιτικοί αρχηγοί ενώ ζήτησαν να τοποθετηθούν συνολικά 77 βουλευτές.

Χθες, εκτός από τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, την υπουργό Εσωτερικών, τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων, τοποθετήθηκαν 60 βουλευτές.

Ι.Α.