Θα έλεγε κανείς ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, διά να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911, Έλληνας συγγραφέας

Με τη διάθεση 1.500 δωρεάν εισιτηρίων ο ΟΣΕΘ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

21 Σεπτεμβρίου, 2021

Με τη διάθεση 1.500 δωρεάν εισιτηρίων αστικής συγκοινωνίας σε μαθητές που θα συμμετάσχουν σε δράσεις του κεντρικού δήμου, δίνει το «παρών» ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021» (16-22/9), που φέτος έχει θέμα: «Είμαστε Υγιείς και Ασφαλείς με τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα».

Με την προαναφερόμενη δράση, ο ΟΣΕΘ στοχεύει στην ενίσχυση και την προώθηση της χρήσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών, ενώ η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων είναι -σύμφωνα με τον οργανισμό- η «ευκαιρία, να δοθεί και το σύνθημα ότι όλοι κόβουμε και επικυρώνουμε το εισιτήριό μας».

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο ΟΣΕΘ υπενθυμίζει ότι συμμετείχε στις δράσεις που διοργανώθηκαν στον δήμο Νεάπολης- Συκεών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και την Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφορών, για την προώθηση της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες μέσω δημιουργικών δράσεων.

φωτογραφία αρχείου