Παναγιώτης Πιπινέλης, 1899-1970, 'Ελληνας διπλωμάτης & πολιτικός 

Με τη… βούλα στο ΑΟ Θήρας η Βλαχάκη

29 Μαΐου, 2020

Η ενίσχυση του ΑΟ Θήρας με την απόκτηση της Κωνσταντίνας Βλαχάκη και η ανανέωση της συνεργασίας με τις Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου ήταν γνωστές εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά σήμερα (29/5) ο σύλλογος της Σαντορίνης προχώρησε στις σχετικές ανακοινώσεις. Ο νέος τεχνικός του ΑΟ Θήρας δεν έχασε χρόνο, αφού από τις 22 Μαΐου, όταν ανακοινώθηκε προχώρησε σε τρεις κινήσεις, με στόχο τη δημιουργία ελληνικού κορμού διεθνών αθλητριών. Ο ΑΟ Θήρας κινείται δυνατά στο «μεταγραφικό παζάρι» και τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε ανακοινώσεις των επόμενων μεταγραφικών αποκτημάτων. 

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Θήρας αναφέρει: «Όπως αναφέρθηκε και από τα ΜΜΕ πριν λίγα εικοσιτετράωρα, στο ρόστερ του Α.Ο. Θήρας θα βρίσκονται και την νέα σεζόν οι δύο διεθνείς, με τα χρώματα της Εθνικής, αθλήτριές μας Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Οι δύο διεθνείς, μας έχουν κερδίσει με την συνέπειά τους και τον επαγγελματισμό τους, και θα είναι και πάλι από τα βασικά όπλα της νέας μας αγωνιστικής πορείας.

Παρέα τους θα έχουν την συμπαίκτριά τους στην Εθνική Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που αποφάσισε να μετακομίσει από τη Βούλα στην Σαντορίνη. Η Χανιώτισσα ακραία, μας έρχεται φορτωμένη με τίτλους από την καριέρα της στον Ολυμπιακό, και ευχόμαστε να κατακτήσει αρκετούς ακόμα με τα χρώματα της ομάδας μας.

Την καλωσορίζουμε, και την βεβαιώνουμε, όπως και τις Μελίνα και Ειρήνη, ότι σαν διοίκηση, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρωθούν οι δικοί τους – και δικοί μας- υψηλοί αγωνιστικοί στόχοι.

Παράλληλα, θέλουμε να τονίσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, και σε στενή συνεργασία με την νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την αγωνιστική μηχανή του Α.Ο. Θήρας».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Καλεί Χάινς η Αρμάνι, τέλος ο Ντέλα Βάλε

Όλες τις επιθυμίες του Έτορε Μεσίνα είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει η διοίηση της Αρμάνι Μιλάνο και αυτό το καλοκαίρι.

Close