Πολλοί ζητούν από την κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευθεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση - Milton Friedman

Με τα ίδια εισιτήρια το 2021 οι Αμερικάνοι στους Αγώνες

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα λάβουν επιστροφή χρημάτων λόγω της αναβολής των Αγώνων, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα εισιτήρια όταν η διοργάνωση διεξαχθεί το επόμενο έτος, ανακοίνωσε η CoSport, ο μόνος εξουσιοδοτημένος διανομέας πώλησης εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων, στις Η.Π.Α. 
 Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι οι Αγώνες του Τόκιο που προγραμματίζονταν να ξεκινήσουν τον Ιούλιο θα γίνουν το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
 Οι τιμές των εισιτηρίων μέσω της CoSport κυμαίνονται από δεκάδων δολάρια έως χιλιάδες δολάρια, ανάλογα με την διοργάνωση.
Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στις δομές του ΟΑΕΔ

Στην ενεργοποίηση ψηφιακών εργαλείων, που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία στις 49 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και στα 29 Ινστιτούτα...

Close