Η Ποιότητα καθορίζεται από το βάθος στο οποίο το έργο ενσωματώνει τις εναλλακτικές επιλογές και κυριαρχεί σε αυτές. Theodore Adorno, 1903-1969, Γερμανός φιλόσοφος

Με Μεγιάδο, Τοράλ στο Αγρίνιο o ΟΦΗ

Πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά και δύο επιστροφές, μετράει ο ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού (17/10, 16:00) αγώνας της Super League με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πέραν των τραυματιών Τσιλιανίδη, Στάικου και Ουές, ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λυμπεράκη, Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, καθώς και τους Γρίβα και Διαμαντή, οι οποίοι βρίσκονταν στη «χτυπημένη» από κορονοϊό αποστολή της εθνικής ελπίδων.

Στον αντίποδα, τα καλά νέα για τους Κρήτες είναι η επιστροφή των Μεγιάδο και Τοράλ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για το Αγρίνιο: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Καμάου, Καστάνιος, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τοράλ, Πασαλίδης, Φαν Ντούινεν, Γκαγέγος, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Σελίμοβιτς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ