Τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία δεν μπορούν να είναι στο έλεος των πραγμάτων που έχουν μικρότερη σημασία. Johann Wolfgang von Goethe, 1749-1832, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

Με Λάρσον η αποστολή για το Περιστέρι

19 Αυγούστου, 2022

Με τον νεοαποκτηθέντα Ερικ Λάρσον να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Super League. Ο Σουηδός αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον αυριανό (20/8, 20:00) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε αντίθεση με τους τραυματίες Καμάου, Τσιλιανίδη και Ντουρμισάι, και βεβαίως τον Γρίβα, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 18χρονος επιθετικός Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος προέρχεται από την Κ19 του συλλόγου και μόλις σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για την πρεμιέρα: Στέφενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον,, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο.