Τζωρτζ Μπους, γ.1946, Αμερικανός Πρόεδρος

Με κόσμο η Πορτογαλία με Ισπανία και Σουηδία

30 Σεπτεμβρίου, 2020

Η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα επιτρέψει σε ένα μικρό αριθμό φιλάθλων να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας, στα δύο προσεχή παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας. Συγκεκριμένα, περίπου 2.500 θεατές (το 5% της συνολικής χωρητικότητας) θα επιτραπεί να παρακολουθήσουν το φιλικό της 7ης Οκτωβρίου με την Ισπανία, ενώ στο ματς του Nations League με τη Σουηδία, μία εβδομάδα αργότερα (14/10), η πληρότητα θα αυξηθεί στο 10% (περίπου 5.000 θεατές).

Τα δύο παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να λειτουργήσουν και ως δοκιμαστικά τεστ, ενόψει της σταδιακής επανόδου φιλάθλων και στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος. Ήδη η λίγκα έχει ανακοινώσει ότι στο σαββατιάτικο (3/10) ματς της Σάντα Κλάρα με τη Ζιλ Βισέντε, στις Αζόρες (που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα κρουσμάτων κορονοϊού), θα επιτραπεί η είσοδος 1.000 φιλάθλων.

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Μπαρτζώκας: «Ταχύτητα στις σκέψεις και τις αντιδράσεις μας» (vid)

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως η φιλοσοφία του στηρίζεται στην ταχύτητα, κάτι που θέλει να δει από...

Close