Η καθυστέρηση πάντα φέρνει κίνδυνο. Και το να αναβάλλεις ένα μεγάλο σχέδιο σημαίνει, συχνά να το καταστρέφεις. Miguel Cervantes, 1547-1616,  Ισπανός συγγραφέας

Με έξι νέα μοντέλα πήρε μέρος στη Διεθνή Έκθεση EICMA η Kawasaki

15 Νοεμβρίου, 2019

Με έξι νέα μοντέλα πήρε μέρος στη Διεθνή Έκθεση EICMA η Kawasaki. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η Z H2 Hypernaked που είχε ήδη αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο Tokyo Motor Show τον Οκτώβριο. Το κορυφαίο μοντέλο διαθέτει πλήρη φωτισμό LED, μπροστινές δαγκάνες Brembo και ισορροπημένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

.Η διάσημη σειρά Ζ έκανε την εμφάνισή της με την Z900, η οποία έχει ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης, καθώς και οθόνη οργάνων TFT, πλήρη φωτισμό LED, προγράμματα ισχύος και συνδεσιμότητα με Smartphone.

Δίπλα της η πιο μικρή, η Z650 η οποία εφοδιάστηκε και αυτή με φώτα LED και οθόνη οργάνων TFT για το 2020. Συνδυάζοντας το φρέσκο και επιθετικό στυλ της Z650 του 2020, η Ninja 650 εμφανίζεται ανανεωμένη, με ακόμα πιο επιθετική μάσκα που στο πίσω μέρος της έχει προσαρμοστεί η οθόνη οργάνων TFT. Για τη Ninja 1000SX υπήρξαν βελτιώσεις με την προσθήκη ηλεκτρονικού συστήματος cruise control, τεσσάρων προγραμμάτων οδήγησης κατ’ επιλογή, συστήματος γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων και μιας πιο επιθετικής σχεδίασης μάσκας.

Τέλος, η W800 ολοκλήρωσε την γκάμα των καινούριων μοντέλων που ήταν μαζί με τις ήδη υπάρχουσες W800 Street και W800 Café. Διαθέτει έναν μπροστινό τροχό 19 ιντσών, νέο πλαίσιο, εξαιρετικά ρυθμισμένο ήχο εξάτμισης, νέα φρένα με ABS και ρεζερβουάρ καυσίμου με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Κ.Π.

Read previous post:
Η νέα Ferrari Roma αναβαθμίζει τον διαχρονικό σχεδιασμό

Οι σχεδιαστές αυτοκινήτων αξιοποιούν κάθε δυνατότητα και τάση για να δημιουργήσουν τις νέες φόρμες του αμαξώματος των καινούργιων μοντέλων.

Close