Η θεωρία μου είναι ότι η θεμελιώδης πηγή συγκρούσεων στο νέο κόσμο δεν θα είναι πρωτίστως ιδεολογική ή οικονομική. Ο μεγάλοι διχασμοί στην ανθρωπότητα και οι κύριοι λόγοι συγκρούσεων θα είναι πολιτισμικοί. Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Με δύο σημαντικές διακρίσεις στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων, διακρίθηκε η νέα διαδικτυακή σελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων

7 Οκτωβρίου, 2021

Με δύο σημαντικές διακρίσεις στον τομέα των σχεδιασμού ιστοσελίδων, διακρίθηκε η νέα διαδικτυακή σελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, www.chaniatourism.gr, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη λειτουργία της.
Η CSS community, μια πλατφόρμα που κρίνει, αναδεικνύει και προωθεί εργασίες web-design από Digital Agencies και developers, τίμησε με το Βραβείο Κοινού την νέα ιστοσελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, για το καλύτερο περιβάλλον χρήστη (UI: Αισθητική και εφέ), τον καλύτερο Σχεδιασμό (UX Design: Εμπειρία χρήστη και λειτουργικότητα) και την καινοτομία στον σχεδιασμό (Best innovation: Χρήση νέων τεχνολογιών και σχεδιαστικών ιδεών). 
Παράλληλα όμως, μία εξίσου σημαντική διάκριση ήταν αυτή της απονομής του Kudos Αward, το οποίο δίδεται από μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων και πανευρωπαϊκά καταξιωμένων επαγγελματιών του web design και ανάμεσα στις υψηλότερες βαθμολογίες ήταν και η σελίδα Chania – A City Of Many Tales. 
«Συνεχίζουμε δυναμικά και τα καλύτερα έρχονται. Για τον Τουρισμό. Για τα Χανιά», ανέφερε για τις σημαντικές διακρίσεις ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, επισημαίνοντας παράλληλα πως: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που σε τόσο σύντομο διάστημα από την επίσημη κυκλοφορία της νέας μας ιστοσελίδας Τουρισμού, λαμβάνουμε τόσο θετικές εντυπώσεις και εύσημα για τη λειτουργία και την αισθητική, από τους ειδικούς στον σχεδιασμό και το marketing. Φυσικά, όλα αυτά θα μεταφραστούν σε ακόμα μεγαλύτερη επίδραση ως προς την επαφή των εν δυνάμει επισκεπτών των Χανίων».