Θα πάρει πολύ καιρό και σίγουρα η Δύση θα παραμείνει ο κυρίαρχος πολιτισμός για μεγάλο διάστημα μέσα στον επόμενο αιώνα, αλλά η παρακμή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Samuel P.Hyntington, 1927-2008, Αμερικανός επιστήμονας

Με Δώνη στην Τρίπολη και το συμβόλαιο που… «πονοκεφαλιάζει»

21 Φεβρουαρίου, 2020

Μετά από μια μέρα μεγάλης έντασης και όσα ακολούθησαν με τις τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη στην συνδρομητική τηλεόραση και τις αιχμές που άφησε κατά της διοίκησης και του Τσάβι Ρόκα, ξημέρωσε μία μέρα πιο ήρεμη στον Παναθηναϊκό. Γίνεται άλλωστε μια συντονισμένη προσπάθεια από όλες τις πλευρές να πέσουν οι τόνοι, καθώς υπάρχει και το ματς στην Τρίπολη με τον Αστερα Σάββατο 22/2).

Ο Δώνης σήμερα το πρωί πήγε κανονικά κανονικά στο Κορωπί, προπόνησε την ομάδα και θα ανακοινώσει και την αποστολή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο 50χρονος τεχνικός θα είναι κανονικά αύριο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα, είναι κάτι που βρίσκεται στον… αέρα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή σε όλα τα προβλήματα και τα επίπεδα, για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αυτό που προβληματίζει τις δύο πλευρές είναι το συμβόλαιο που υπάρχει. Από τη μία δεν υπάρχει καμία σκέψης παραίτησης από τον Δώνη, καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε το ξαλοκσίτι του 2018, έχει μπει δεσμευτικός όρος ότι σε περίπτωση παραίτησης θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 50% του εναπομείναντος ποσό του συμβολαίου του. Οπερ σημαίνει ότι αν παραιτηθεί θα πρέπει να καταβάλει αυτή τη στιγμή 600.000 ευρώ. Αντίθετα αν ο Παναθηναϊκός τον απολύσει είναι υποχρεωμένος να του δώσει το ίδιο ποσό. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως το πως θα πορευτούν οι δύο πλευρές θα αποφασιστεί μόνο όταν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, κάτι ακόμη είναι ανοικτό αν θα γίνει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.  

Κ. Γουλής

Read previous post:
Γ. Κεφαλογιάννης: “Πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες θα βγει θετική απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο” για τη συνεργασία του ΟΑΣΘ με τα ΚΤΕΛ

Την εκτίμηση ότι τις επόμενες μέρες θα βγει από το Ελεγκτικό Συνέδριο θετική απόφαση για το θέμα της συνεργασίας του...

Close