Το κακό είναι το προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Με διασκευή-έκπληξη επιτυχίας της Μπιγιονσέ το νέο άλμπουμ του Ζέιν Μαλίκ

2 Ιουλίου, 2018

Ο Ζέιν Μαλίκ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ και για «πρόγευση» παρουσίασε μία διασκευή κλασσικού τραγουδιού της Μπιγιονσέ.

Ο πρώην τραγουδιστής των «One Direction» ανακοίνωσε τα νέα μέσω Twitter γράφοντας στους θαυμαστές του: «Το άλμπουμ έρχεται. Έχω μερικές εκπλήξεις για σας επίσης… Εδώ είναι ένα δείγμα». 

Ο Ζέιν Μαλίκ διασκεύασε και ερμηνεύει το «Me, Myself and I» από το πρώτο σόλο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, το 2003 «Dangerously In Love». Αν και η διασκευή παραμένει πολύ κοντά στο πρωτότυπο, ο Μαλίκ άλλαξε ορισμένους στίχους για να αντικατοπτρίζουν τα δικά του ελαττώματα στις σχέσεις.

Είναι το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Βρετανός ποπ σταρ ενόψει του νέου του άλμπουμ. Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το «Let Me», τον Μάιο το «Entertainer», καθώς και το «Don’t Matter», όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο. 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Βικτόρια Μπέκαμ & Μεγάλοι ζωγράφοι

Ευχάριστη, ανέλπιστη έκπληξη επιφύλαξε η «ναυαρχίδα» της Βικτόρια Μπέκαμ, στο Μέιφεαρ του Λονδίνου, τον περασμένο μήνα: όχι λιγότερα από 16...

Close