Οι εννιά πιο τρομακτικές λέξεις είναι: «είμαι από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσω», Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

Με διαμάχη η επιστροφή της F1 στην Πορτογαλία

 Η επιστροφή της Φόρμουλα Ένα στην Πορτογαλία, μετά από 24 χρόνια απουσίας, είναι σε…εξέλιξη, ωστόσο, δεν γίνεται τόσο ιδανικά όσο θα έπρεπε σε αυτό το νέο ξεκίνημα, όχι μόνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά λόγω του διορισμού του Βίταλι Πετρόφ ως επιτρόπου, κάτι που εξόργισε τον Λιούις Χάμιλτον. 
 Ο Πετρόφ έχει δηλώσει πως δεν κατανόησε ποτέ την ενέργεια να γονατίζουν οι πιλότοι  πριν από τους αγώνες.
«Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, οι άνθρωποι γονατίζουν μόνο σε έναν ναό, ενώπιον του Θεού, και όταν ζητούν από τη μελλοντική τους γυναίκα να τους παντρευτεί. Προσπαθούν να επιστήσουν την προσοχή στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Η Ρωσία έχει μια διαφορετική νοοτροπία και δεν έχουμε το πρόβλημα για το οποίο ο Χάμιλτον μιλάει. Πρέπει να σκεφτούν σε ένα πιο παγκόσμιο επίπεδο», έχει πει σε συνένετυξη στη χώρα του ο Βίταλι Πετρόφ.
 «Θα έλεγα ότι είναι έκπληξη να αναθέτεις κάτι τέτοιο σε κάποιον με αυτές τις πεποιθήσεις, κάποιον που που μιλάει τόσο πολύ για πράγματα που προσπαθούμε να πολεμήσουμε», αντέδρασε ο Βρετανός έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

 

Αντ. Βαζογιάννης

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Λίβανος: Πώς ο Σάαντ Χαρίρι πέτυχε τη μεγάλη του επιστροφή;

Ένα χρόνο μετά την παραίτησή του υπό την πίεση των διαδηλωτών, ο Σάαντ Χαρίρι έλαβε και πάλι εντολή σχηματισμού κυβέρνησης,...

Close