Ο πολιτισμός είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο κάτι περισσότερο από ένα ατύχημα του σύμπαντος. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Με διαδικτυακή παρουσία στις 17 Μαρτίου η Διεθνής Τουριστική Έκθεση, ITB Berlin 2022

23 Δεκεμβρίου, 2021

Σε μία σειρά ψηφιακών εκδηλώσεων, μεταξύ αυτών, στο Τουριστικό Συνέδριο “ITB Convention” και στη “Digital Business Day” εστιάζει για το έτος 2022 η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, ITB Berlin ενώ, συλμφωνα με ανακοίνωση, στις 8 Μαρτίου 2023 η νέα ημερομηνία για την επόμενη, δια ζώσης, ΙΤΒ Berlin.
Σε ό,τι αφορά τη Digital Business Day, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2022, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών και τους buyers απ’ όλο τον κόσμο, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, διαδικτυακά, μέσα από τις συνεδρίες Speed Networking, διατηρώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας της τουριστικής αγοράς.
Επιπλέον, το καθιερωμένο συνέδριο “ITB Convention”, που πραγματοποιείται ετησίως παράλληλα με την έκθεση, θα διεξαχθεί κανονικά, μέσω Live-streaming, τον Μάρτιο του 2022. Στο πλαίσιο αυτού και με αφορμή τις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία στη λειτουργία της αγοράς, στο επίκεντρο του συνεδρίου θα τεθούν θέματα σχετικά με την ψηφιοποίηση, τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα των εταιρειών του κλάδου.
Όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, οι εταιρείες που είχαν δηλώσει ήδη συμμετοχή για τη δια ζώσης έκθεση, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 9 με 13 Μαρτίου, θα συναντηθούν εκ νέου στην επόμενη ITB Berlin, στις 8 Μαρτίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου.
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ITB Berlin να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.