Κανένας άνθρωπος ούτε ομάδα ούτε έθνος δεν μπορεί να ενεργήσει ανθρώπινα ή να σκεφθεί σωστά υπό το κράτος ενός μεγάλου φόβο. Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

Με δάκρυα και χειροκροτήματα οι τοποθετήσεις Παπαθεοδώρου, Τσόχλα, Γκος

22 Μαΐου, 2019

Εντονα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η ατμόσφαιρα στο PAOK Sports Arena, στις τοποθετήσεις των Ηλία Παπαθεοδώρου, Απόλλωνα Τσόχα Φιλ Γκος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας, για τα πλέι οφ της Basket League. Παιχνίδι που σηματοδότησε την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου».

Με “ σπασμένη” φωνή και κλάματα μίλησε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στους εκπροσώπους του Τύπου, εστιάζοντας στη σεζόν που έκανε η ομάδα έχοντας πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα.

«Είναι σαν τίτλος το ότι καταφέραμε να υπάρχει η ομάδα μέχρι σήμερα και να παίξουμε στα πλέι οφ. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα. Στηρίξτε το σύλλογο, βοηθήστε να βρεθεί λύση. Ολοι οι άνθρωποι εδώ είναι τίμιοι και ηθικοί, όποιος λέει το αντίθετο είναι εκτός πραγματικότητας. Εμεινα μέχρι τέλους, γιατί όταν λέω κάτι το τηρώ. Το κίνητρό μου ήταν ισχυρό, πιστεύω στον ΠΑΟΚ, στους ανθρώπους τους και ήλπιζα πως θα βρεθεί λύση», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Read previous post:
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στις συνόδους των Στρατιωτικών Επιτροπών ΕΕ και ΝΑΤΟ

Στις συνόδους των Στρατιωτικών Επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC) και του ΝΑΤΟ, σε επίπεδο αρχηγών Γενικών Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων (MC/CS),...

Close