Άλλες χώρες σου προσφέρουν την ανακάλυψη των εθίμων, της λαϊκής δοξασίας ή του τοπίου, αλλά η Ελλάδα σου προσφέρει κάτι πιο δύσκολο: την ανακάλυψη του εαυτού σου. Lawrence Durrell, 1912-1990, Βρετανός συγγραφέας

Με Βράνιες η προπόνηση. Τσάνας για τις ακαδημίες

18 Νοεμβρίου, 2019

Ήταν απόγευμα Σαββάτου 26 Οκτωβρίου όταν ο Όγκνιεν Βράνιες προπονήθηκε για τελευταία φορά με τους συμπαίκτες του. Μία ημέρα μετά η ΑΕΚ έχανε (2-0) από τον Ολυμπιακό, ο Βόσνιος άρχισε τις αντεγκλίσεις μέσω Instagram και η άρνησή του να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της διοίκησης, οδήγησε στην τιμωρία του. Ωστόσο, ο ένας μήνας αποχής που σιωπηλά του είχε υποβληθεί, μετατράπηκε σε μόλις 20 ημέρες στις οποίες προπονούταν μόνος, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα. Σήμερα ο 30χρονος στόπερ γυμνάστηκε ξανά με το υπόλοιπο τιμ (κάτι που είχε προαναγγελθεί από την Παρασκευή) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής (24/11, 19:30) με τον Αρη, στο ΟΑΚΑ. 

Ο Κώστας Τσάνας θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, διοικητικό ρόλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, με θητεία ως υπηρεσιακός και στην Εθνική Ανδρών, δεσμεύεται με την ΕΠΟ έως το τέλος του χρόνου και για το λόγο αυτό δεν αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα. Ωστόσο στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το 2020 θα κάνει την προεργασία ώστε από τον Ιανουάριο να καταλάβει τη θέση που έμεινε «ορφανή» μετά την προαγωγή του Νίκου Κωστένογλου στην πρώτη ομάδα. 
 

Read previous post:
Έλεγχοι της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας με την ΕΛΑΣ για το κάπνισμα

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι συμμόρφωσης με τις κείμενες διατάξεις περί καπνού σε ολόκληρη την επικράτεια.

Close