Ο πολιτισμός είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο κάτι περισσότερο από ένα ατύχημα του σύμπαντος. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Με απουσίες στη Λάρισα ο Ηρακλής

Με λιγότερες επιλογές, σε σχέση με αυτές που θα ήθελε να έχει, θα παραταχθεί αύριο, Κυριακή (10/4) στο κλειστό της Νεάπολης, για την 21η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στη Λάρισα (20:00, ΕΡΤ3), ο Ηρακλής. 

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τους δύο, από τους τέσσερις συνολικά παίκτες που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία , όπως επίσης και στον νεαρό, Φώτη Γεωργαλά, ο οποίος τραυματίστηκε, εσχάτως, στο δεξί γόνατο.

Τελευταίο παιχνίδι του «Γηραιού» στο πρωτάθλημα ήταν η μάχη (και ήττα στην παράταση) στο ΟΑΚΑ, στις 20/3, για τη 18η «στροφή» της Α1, από την ΑΕΚ. Στην πορεία, είχε στο πρόγραμμά του τις υποχρεώσεις για τους «16» και «8» του FIBA Europe Cup, στο Ντεν Μπος (23-26/3) και τα ματς με το Λαύριο (19η αγωνιστική, εκτός έδρας) και τον Παναθηναϊκό (20ή αγωνιστική, εντός έδρας), που αναβλήθηκαν, λόγω των κρουσμάτων που απέκτησε με covid-19.

Υπενθυμίζεται, οι αγώνες απέναντι στο Λαύριο και τον Παναθηναϊκό ορίστηκαν για τις 14/4 και 20/4, αντίστοιχα.

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ