Περιπέτεια είναι μια άβολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε σωστά. Άβολη κατάσταση είναι μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζουμε λάθος. - G.K. Chesterton, 1874-1936, Άγγλος συγγραφέας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση μοτοσικλέτας στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου

4 Απριλίου, 2023

Περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες έδωσαν το παρών στην έκθεση μοτοσικλέτας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου, ύστερα από ένα πλούσιο πενθήμερο που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή και χαρακτηρίστηκε από σημαντικές παρουσίες.

Οι εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου αλλά και επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα μοντέλα μοτοσικλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, καθώς επίσης και να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα.

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.900 test rides, διανύοντας περισσότερα από 4.800 χιλιόμετρα και κάνοντας 15.000 γύρους στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ).

Κ.Π.