Ανήρ ο φεύγων και πάλι μαχήσεται. Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής  ερμηνεία: Αυτός που αποφεύγει τη μάχη στο τέλος θα τη δώσει.

Μαζί μπαίνουν οι Σιμάνσκι, Σιμόες και Λιβάι Γκαρσία

26 Οκτωβρίου, 2020

Την επιστροφή των τριών ποδοσφαιριστών με τα πιο σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, αναμένει ο Μάσιμο Καρέρα, ώστε να παρουσιάσει πληρέστερη και αποτελεσματικότερη την ΑΕΚ. Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν όλοι οι υπεύθυνοι για την εκγύμναση και την αποκατάσταση των Σιμάνσκι, Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία, αποφασίστηκε ότι το ιδανικό είναι να επιστρέψουν όλοι μαζί στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ώστε να αξιοποιήσουν τη διακοπή και να είναι έτοιμοι στις 22/11 που επαναρχίζει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, τέσσερις ημέρες μετά υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τη Ζορία Λουχάνσκ που σίγουρα θα έχει κομβικό χαρακτήρα για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας.  

Πάντως, ο Καρέρα έχει μία επιπλέον λύση στα χέρια του, ώστε να προστατεύσει τους Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ από τα συνεχή παιχνίδια. Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί, μετά από απουσία ακριβώς δέκα μηνών. Βέβαια, ο αγώνας της Πέμπτης (29/10) με τη Λέστερ είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και ίσως να αποφευχθεί το ρίσκο. Πάντως ο «Γαλανό» θα είναι στην αποστολή και εφόσον δεν αγωνιστεί, είναι βέβαιο ότι θα πάρει λεπτά στο αμέσως επόμενο ματς, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1η Νοεμβρίου). Όσον αφορά τον Χρήστο Αλμπάνη η κατάστασή του είναι καλύτερη από των υπολοίπων τραυματιών και θα είναι κι αυτός έτοιμος με τον ΟΦΗ, ενώ αμφιβολίες εκφράζονται για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος είχε τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν έπαιξε στα Γιάννινα. Η κατάστασή του θα διαπιστωθεί στη σημερινή προπόνηση. 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Το πρόγραμμα του αγώνα ΑΕΚ-Λέστερ