Σε κάθε εύστοχη πρόταση, ένας κάποιος βαθμός πρέπει να θυσιάζεται υπέρ της καλής διατύπωσης. Samuel Johnson, 1709-1784, Άγγλος συγγραφέας

Μαθήματα online banking από την ΕΤΕ

Έμφαση στην εκπαίδευση των πελατών της στην ηλεκτρονική τραπεζική δίνει η Εθνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «πολλοί συμπολίτες μας, ενεργοί στο διαδίκτυο, συνεχίζουν να αποφεύγουν τα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών και τις ψηφιακές υπηρεσίες των τραπεζών, με βασική αιτία να είναι συνήθως η έλλειψη εξοικείωσης με τον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές και τα βήματα που απαιτούνται». Συνεπής στην προσπάθεια διευκόλυνσης των πελατών της με κάθε τρόπο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει να εξηγήσει αναλυτικά και να εκπαιδεύσει του πελάτες της ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα καταστήματα της Τράπεζας. 

Μέσα από μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, η Εθνική εξηγεί βήμα-βήμα στους πελάτες της πώς μπορούν:
– Να αποκτήσουν κωδικούς για είσοδο στο internet banking
– να βλέπουν το υπόλοιπο και τις κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων τους
– να κάνουν μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων
– να πληρώνουν λογαριασμούς και οφειλές

Παράλληλα, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να τηλεφωνήσουν στην γραμμή εκπαίδευσης «μαθαίνω με την Εθνική», στο 211 100 11 11 και να μάθουν να πραγματοποιούν εύκολα τις καθημερινές τους συναλλαγές στα i-bank ATM, καθώς και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του InternetBanking. Τέλος, οι πελάτες της Εθνικής μπορούν να επισκεφτούν το nbg.gr και το κανάλι της Τράπεζας στο YouTube.

Με τον τρόπο αυτό η Εθνική υποστηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της, για να περάσουν ομαλά στη σύγχρονη εποχή των ψηφιακών συναλλαγών, όπου η Τράπεζα προσφέρει σημαντικές δυνατότητες και λύσεις. Με ταχύτητα και με απόλυτη ασφάλεια, τονίζει στην ανακοίνωση της.
 

Read previous post:
Στην τετραμερή Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, ο πρωθυπουργός

Στην τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, στις 13:00, θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα...

Close