Στην πολιτική, όπως και στη γραμματική, το λάθος που κάνουν όλοι ανακηρύσσεται κανόνας. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού από το Λύκειον των Ελληνίδων

23 Σεπτεμβρίου, 2019

Το Λύκειον των Ελληνίδων προσφέρει, για 22η συνεχή χρονιά, μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού για γυναίκες ομογενείς και αλλοδαπές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Τα μαθήματα διοργανώνονται από το Τμήμα Ιστορικού Αρχείου του Λυκείου των Ελληνίδων στο Μέγαρο Αντωνοπούλου, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 4, τηλέφωνο-φαξ 210 – 82 27 703. (H ανακοίνωση μεταδίδεται και από τον αυτόματο τηλεφωνητή.)

Οι εγγραφές (για παλιές και νέες μαθήτριες) είναι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ώρες 16:30 – 19:30.

Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν. Κόστος εγγραφής 10,00 ευρώ.

– Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να προσέλθουν προσωπικά για την εγγραφή τους. Ειδικά δικαιολογητικά δεν απαιτούνται.

– Οι εγγραφόμενες κατατάσσονται σε τάξεις ανάλογα με τις γνώσεις τους.

– Σε κάθε τμήμα προσφέρεται ένα 3ωρο μάθημα την εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα), από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Ιουνίου.

Με τη δράση του αυτή το Λύκειο των Ελληνίδων /Τμήμα Ιστορικού Αρχείου συνεχίζει την παράδοση της εθελοντικής προσφοράς στην εκπαίδευση και την κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών, στόχους που έθεσε η Καλλιρρόη Παρρέν για το ΛτΕ κατά την ίδρυσή του, το 1911.

 

Πηγή φωτο: https://lykeionellinidon.com/hta_gallery/ta-ktiria-mas/

 

Read previous post:
Σύλληψη 21χρονου για μεταφορά δώδεκα παράτυπων μεταναστών

Στη σύλληψη αλλοδαπού, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος  - σύμφωνα με την Αστυνομία - ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών οδήγησαν...

Close