Για να κυριαρχήσεις στους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εξάψεις τα πάθη τους παρά να υποστηρίξεις τα συμφέροντά τους. Gustave Le Bon, 1841-1931, Γάλλος ανθρωπολόγος

Ματαιώθηκε η προετοιμασία της Κάρντιφ στις Κανάριες Νήσους

11 Φεβρουάριος, 2019

Ο σχεδιασμός του Νιλ Γουόρνοκ σχετικά με την τρέχουσα εβδομάδα για τους παίκτες της Κάρντιφ, προέβλεπε μίνι προετοιμασία στις Κανάριες Νήσους. Δεδομένου ότι η πρέμιερ λιγκ θα επαναρχίσει στις 22 Φεβρουαρίου, ο έμπειρος τεχνικός είχε προγραμματίσει τετραήμερη διαμονή και προπονήσεις στην Τενερίφη.

    Ομως ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα στο τραγικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου, οδήγησε τον προπονητή της Κάρντιφ, να αναθεωρήσει:

    «Μετά από αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προτιμώ να αγακαλιάσω τα παιδιά μου και να βλέπω την σύζυγο μου. Εχω δει κι έχω ζήσει πολλά στην ζωή μου, αλλά ποτέ κάτι παρόμοιο. Οτι έγινε, με έκανε να ξανασκεφθώ. Και μπορώ να πω, ότι η οικογένεια είναι πιό σημαντική από το ποδόσφαιρο. Δεν συμφωνείτε;», είπε χαρακτηριστικά ο Γουόρνοκ, μιλώντας σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Και το πιό σημαντικό απ΄ όλα ήταν το πένθος για την οικογένεια του».
 

Read previous post:
Καρεμπέ: «Είναι μία νέα ημέρα…» (pic)

Στον Ολυμπιακό μπορεί να επικρατεί απογοήτευση, τόσο για την κακή εμφάνιση της ομάδας σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι και την...

Close