Μία υγιής νοοτροπία είναι κολλητική, αλλά μην περιμένεις να την κολλήσεις από τους άλλους. Να είσαι εσύ ο φορέας - Τομ Στόπαρντ, 1937- Τσεχοβρετανός σεναριογράφος

«Μας στεναχωρεί που η Θεσσαλονίκη έχει πλέον ένα πατίνι λιγότερο για τους πολίτες»

24 Μάιος, 2019

«Μας στεναχωρεί που η Θεσσαλονίκη έχει πλέον ένα πατίνι λιγότερο για τους πολίτες που τα χρησιμοποιούν ή θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον» δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπεύθυνος διαχείρισης της εταιρείας «Lime», Νικόλας Χατζηδάκης, σχολιάζοντας το τρίτο περιστατικό κατάληξης ενός από τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά scooter στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου.

Ωστόσο, ο ίδιος επισήμανε ότι «παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε ότι τα περιστατικά βανδαλισμού στην Ελλάδα είναι μεμονωμένα» και διευκρίνισε ότι: «Η εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να επισκευάζει και να ανακυκλώνει τα πατίνια που έχουν σπάσει λόγω χρήσης».

Αναφερόμενος στην αυξημένη χρήση ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη, είπε πως «τα σημεία με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην πόλη, είναι κοντά στο παραλιακό μέτωπο και στην Πλατεία Αριστοτέλους. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε ότι οι πολίτες μέρα με τη μέρα εξοικειώνονται με τη χρήση των συστημάτων διαμοιρασμού, ενώ διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες χρησιμοποιούν τα πατίνια της Lime για να μετακινούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Υπενθυμίζεται ότι η Lime προσφέρει δωρεάν διαδρομές ώστε να ενθαρρύνει πάνω από 350 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές (στην Ελλάδα και για τις αυτοδιοικητικές) στις 26 Μαΐου. Σε συνεργασία με τον οργανισμό «thistimeimvoting.eu», δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες την ημέρα των εκλογών, για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά να το κάνουν με έναν διασκεδαστικό, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο. Στην Ελλάδα, η δράση της εταιρείας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείται.

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

 

Read previous post:
«Η Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής»: Θέλουμε έναν δήμο εργαλείο μάχης απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα

«Θέλουμε έναν δήμο εργαλείο μάχης απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητητα», τόνισε ο  Αντώνης Γαζάκης, τυπικά επικεφαλής του ενωτικού ψηφοδελτίου...

Close