Είναι φτωχός πραγματικά αυτός που δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα - Thomas Fuller

Μαρτίνς: «Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γουλβς στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από κάθε αγώνα πρωταθλήματος, εν προκειμένω εκείνον με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν έχει νόημα να μιλάμε συνέχεια γι΄ αυτά. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός όταν κλήθηκε να απαντήσει για το φερόμενο ενδιαφέρον των «Λύκων».
 
Στη συνέχεια, ο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της στη NOVA για:

Τον αγώνα με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρυσι περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ελπίζουμε να γίνει όμορφο και ανοικτό παιχνίδι».

Την αναμέτρηση με τον Άρη: «Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θετικά τα συμπεράσματα. Οι παίκτες είχαν καλή απόδοση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που δώσαμε στους παίκτες».

Την επιλογή Καραργύρη – Τζολάκη για το τέρμα: «Έκανε πολύ καλή προπόνηση ο Καραργύρης, αλλά θα παίξει ο Τζολάκης. Ο Ηλίας θα πάρει τις ευκαιρίες του».

Την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Μπα κάνει τη θεραπεία του και δεν θα συμμετέχει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κρίναμε προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ