Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Μαρτίνς: «Εξαιρετικό το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος»

13 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε το «ιδιαίτερα ενδιαφέρον πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος» και μίλησε για την καλή συνεργασία που έχει στην ομάδα του Πειραιά, μεταξύ άλλων στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα της πατρίδας του A Bola.

Η συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, αφορά  κυρίως σε μεγάλο μέρος της, όπως ήταν άλλωστε φυσικό, θέματα που ενδιαφέρουν την Πορτογαλία και το ποδόσφαιρό της, όμως ρωτήθηκε και μίλησε για τον Ολυμπιακό το ελληνικό πρωτάθλημα, τις διαφορές και τις ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες, είπε την γνώμη του σχετικά με το πως  και τα δύο τουρνουά (Super League Primeira Liga) μπορούν να αποκτήσουν περισσότερη ποιότητα, ενώ δεν έκρυψε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά όταν χάνει.

«Το σχέδιο, το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον προπονητή U19 (Αντώνη Νικοπολίδη) που γνωρίζει τους παίκτες. Έχει σημασία η συνεργασία σε όλα τα τμήματα μιας ομάδας», είπε ο Μαρτίνς, ένας από τους εννέα Πορτογάλους προπονητές που θα βρεθούν στην φάση νοκ άουτ των ευρωπαϊκών Κυπέλλων και το 2020 (ο Ζοσέ Μουρίνιο στο UCL και άλλοι οκτώ στο UEL).

Read previous post:
Καμιά αύξηση, αλλά με μειώσεις στις τιμές, το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων

Χωρίς αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων, είναι το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.

Close