Ένα πράγμα που πρέπει να μάθεις για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις γκολφ με τον Πρόεδρο και να τον νικήσεις. Lyndon Johnson, 1908-1973, Αμερικανός πρόεδρος

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία ολοκληρώνουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι

24 Αυγούστου, 2017

Με μία μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη, στο θέατρο Πέτρας, ολοκληρώνουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Οι τρεις τους ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία «Γυναικεία Υπόθεση» στις αρχές τους καλοκαιριού ξεκινώντας από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Ακολούθησαν συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα και η «Γυναικεία Υπόθεση» έγινε υπόθεση όλων.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, μάγεψαν το κοινό τους που είχε την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού .

Δίπλα τους έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς. Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Η Πάμελα Άντερσον καταγγέλλει την αιχμαλωσία ζώων

Στην Αντίμπ της Γαλλίας βρίσκεται η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον διαμαρτυρόμενη για τη λειτουργία του πάρκου Marineland, στο οποίο φιλοξενούνται πολλά...

Close