Το ρίσκο πηγάζει από την άγνοια του τί κάνετε - Warren Buffett

Μαρινάκης: «Ηταν η μεγαλύτερη βραδιά στο Καραϊσκάκη»

14 Δεκέμβριος, 2018

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη μεγάλη νίκη- πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και χαρακτήρισε τη νίκη… ιστορική:

«Σήμερα ήταν μία τεράστια νίκη. Γράψαμε ιστορία. Ίσως ήταν η πιο ιστορική, γιατί συνδυάστηκε με την πρόκριση απέναντι σε μία ιστορική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Εγώ αυτό που είπα στους παίκτες μας ήταν ότι τους δίνω συγχαρητήρια και για τη νίκη, αλλά και για την απόδοση».
«Η απόδοση ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Μην ξεχνάμε ποιον είχαμε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ δυνατά, επιθετικά και ήταν διψασμένος για αυτή την πρόκριση. Ήταν μία δικαίωση για πόλους μας γιατί αυτή την ομάδα τη στηρίξαμε και στα δύσκολα. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, έχουμε πίστη και πιστεύουμε ότι αυτό που ξεκίνησε το καλοκαίρι έχει μέλλον. Θα πάμε ακόμα καλύτερα».
Όσο για το τι άλλο είπε στους παίκτες τόνισε: «Αυτό που τους ζήτησα ήταν να ξεκουραστούν για τις επόμενες 24 ώρες, να καθαρίσει το μυαλό τους και να συνεχίσουν να κερδίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σηκώσαμε τη σημαία του Ολυμπιακού μας και την ελληνική ψηλά στην Ευρώπη. Είναι μία νίκη που συζητιέται σε όλη την Ευρώπη. Μας κάνει όλους υπερήφανους. Όλοι μαζί, μία οικογένεια, πανηγυρίσαμε μία μεγάλη νίκη. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα, να έχουμε την υγειά μας και να είμαστε όλοι γεροί».
Ερωτηθείς για το σύνθημα που ακούστηκε «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» απάντησε: «Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός και το όνειρο ήταν να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη. Είχαμε πολύ μεγάλες βραδιές στο Καραϊσκάκη, σήμερα όμως ήταν μεγαλύτερη γιατί ήρθε και η πρόκριση. Αυτός ο κόσμος που αγκάλιασε την ομάδα, τον είδατε πώς πανηγύρισε αυθόρμητα. Είναι αυτό που ονειρευόμαστε λοιπόν».
Για το αν θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός τον Γενάρη είπε: «Η ομάδα είναι πολύ καλή. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτοί οι παίκτες μπορεί να πρωταγωνιστήσουν. Εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε δίπλα στην ομάδα, η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα και οπωσδήποτε αν μπορούμε να βρούμε έναν παίκτη ή δύο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα το κοιτάξουμε σοβαρά. Όλοι μας οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Χτίζεται μία πολύ μεγάλη ομάδα».
Όσο για το πού την αφιερώνει την πρόκριση; Ιδού: «Την αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες. Ευχαρίστησα τον προπονητή και το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα».

Read previous post:
Μπερτομέου: «Θαυμάσιος άνθρωπος ο Γιαννακόπουλος»

Συνέντευξη του Τζόρντι Μπερτομέου φιλοξενεί η ρωσική ιστοσελίδα sport.

Close