Το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Jean-Luc Godard, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση συμμετοχής από τον πρόεδρο της ΕΟΛΣΜΑ-Υ Νίκο Γούλα

18 Φεβρουάριος, 2019

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ). Νίκος Γούλας, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους δρομείς της χώρας, να συμμετάσχουν μαζικά στην εκκίνηση του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γούλας εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος θα δώσουν ραντεβού στον αγώνα ακόμα περισσότερα μέλη των Συλλόγων Δρομέων Υγείας, ώστε να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σ’ έναν ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα.
 
«Καλώ όλους τους Μαραθωνοδρόμους, αλλά και τους δρομείς των μικρότερων αποστάσεων, να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και να δώσουν ένα δυναμικό «παρών». Αυτή η διοργάνωση στέλνει μήνυμα ιστορίας και πολιτισμού και συνοδεύεται από έναν πολύ σημαντικό συμβολισμό. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να κάνουμε τον Μαραθώνιο της Ιστορίας πιο ισχυρό και πιο μεγάλο από κάθε άλλη χρονιά. Πιστεύω ότι η αυξητική τάση των συμμετοχών θα συνεχιστεί και ότι, με τη βοήθεια των συλλόγων της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, φέτος θα υπάρξει αριθμός-ρεκόρ Μαραθωνοδρόμων στην εκκίνηση», υπογράμμισε ο κ. Γούλας, ο οποίος θα βρίσκεται μεταξύ των δρομέων, όπως έκανε και στους 13 προηγούμενους αγώνες.

Παράλληλα, ο κ. Γούλας αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση του φορέα που εκπροσωπεί. «Κάθε χρόνο, ένα μέρος από τα χρήματα που δίνουν οι δρομείς μας για τη συμμετοχή τους τα προσφέρουμε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. έχοντας μία άψογη συνεργασία με τον γενικό διευθυντή των διοργανώσεων, Δρόσο Χριστόπουλο. Πρόπερσι είχαμε στηρίξει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, πέρσι την «ΣυΖωή» και φέτος λάβαμε την απόφαση να προσφέρουμε στην Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας το ποσό των 3.201 ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε χάρη στις συμμετοχές των δρομέων της ΕΟΛΣΜΑ-Υ».

Read previous post:
Guardian: Το Facebook «ψηφιακός γκάνγκστερ» από έκθεση Επιτροπής για τα fake news

Μετά από έρευνες δύο ετών, η βρετανική  κοινοβουλευτική Επιτροπή Ψηφιακού Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού για την παραπληροφόρηση και τις...

Close