Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν - με μια μικρή, ασήμαντη εξαίρεση - αποτελείται από τους άλλους, John Andrew, 1874-1937, Αμερικανός γιατρός & γνωμικογράφος

Μαρατέλα: «Μεγαλύτερη προσοχή τους νέους και λιγότερη στα οικονομικά συμφέροντα»

15 Μαΐου, 2019

Αταλάντα και Λάτσιο διεκδικούν στο Stadio Olimpico της Ρώμης το Κύπελλο Ιταλίας. Μία ημέρα πριν, οι δύο ομάδες επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, στο προεδρικό παλάτι Quirinal, στον έβδομο λόφο της Ρώμης, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, στέλνοντας το δικό του σημαντικό μήνυμα.

    Ο Ματαρέλα, κάλεσε τους συλλόγους και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να επικεντρωθούν στους νέους, δίνοντας σε αυτούς μεγαλύτερη σημασία και λιγότερο στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

    «Εύχομαι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στους νέους, στις ακαδημίες, τα φυτώρια και στις αθλητικές πτυχές, παρά σε οικονομικά συμφέροντα. Πάντοτε ελπίζω και εύχομαι, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι να  φροντίζουν πολύ τους νέους ανθρώπους, μία ευθύνη που ένα κοινωνικό φαινόμενο όπως το ποδόσφαιρο, πρέπει να έχει», είπε ο Σέρτζιο Ματαρέλα.

Read previous post:
Το 55% των Ελλήνων πήραν ή παίρνουν συμπληρώματα διατροφής – Επικίνδυνη η αλόγιστη χρήση τους

   Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (55%) παίρνουν σήμερα ή πήραν περιστασιακά στο παρελθόν συμπληρώματα διατροφής, με τις γυναίκες να...

Close